De gustibus non est disputandum."

 

Bierproeverij

Vertaald uit het Latijn betekent het: "Over smaak valt niet te twisten". Smaak is heel persoonlijk, maar er is weldegelijk een verschil tussen smaak en smaak met betrekking tot bier. Hoe dt verschil te ontdekken is, kan beleefd worden door een bierproeverij van Brouwerij de Markies mee te maken. Op een leuke, interactieve manier maakt u kennis met het product bier. Altijd al meer te weten willen komen over bier, uw vrienden uit willen dagen voor een biersmaaktest of gewoon iets leuks, gezelligs n origineels tegelijkertijd willen doen? Brouwerij de Markies organiseert bierproeverijen op maat voor kleine en grote gezelschappen.

Praktische infomatie:

In onze microbrouwerij houden wij bierproeverijen voor gezelschappen tot 8 personen (bij goed weer kan het gezelschap groter zijn wegens gebruik van het terras). Wij bieden een proeverij waarin vijf bieren geproefd worden waaronder minstens n uit eigen brouwerij, verder nemen wij u mee op avontuur in de wereld van het bier. De bierproeverij wordt gegeven door de twee eigenaren van brouwerij de Markies.

Kosten:

Het standaardtarief voor de proeverij (+/- twee uur) is 60 euro. Dit is het tarief voor twee personen. Elke extra persoon betaalt een meerprijs van 20 euro.

Brouwerij de Markies verzorgt ook bierproeverijen op locatie, de tarieven zijn op aanvraag.

Klik hier om een bierproeverij aan te vragen!